Tyvärr har Covid-19 präglat även detta år. Jobbade hemifrån fram till semester, lättade något under sommaren, men muterade till Omricron de sista månaderna av året, blev väldigt smittsamt, men inte så sjuka som tidigare. Så sista dagen innan jul tog jag med dator hem igen för att åter jobba hemifrån. Per tagit 3e sprutan och jag ska beställa tid för min. Historiskt är ju att vi fått Sveriges första kvinnliga statsminister, Magdalena Andersson!!

Har tränat periodvis, och tanken är att börja igen nu 2022!

Har träffat barn o barnbarn givetvis, men inte alls så ofta som jag velat! Barnbarnen har sovit över några gånger iallafall! Ena gången blev ju inte så bra…Saga fastna med benet i soffan på altanen, kom knappt loss. O Moa fick skärsår på benet efter hoppat i bassängen där en trasig termometer låg. Kan lova att grannarna hörde skriken när vi försökte tvätta såren o sätta på plåster. Än värre dagen efter när vi ville ta bort plåstret för att kolla hur det såg ut….men men är bra nu 🙂 Roligare var det ju att med hela familjen tittade på Alice i underlandet i oktober 🙂

Per o jag har spelat mycket frågespel under året, förhoppningsvis har vi blivit lite mer allmänbildade 😉 Har gått mycket i Bockeboda med hundarna, med på någon GD-träff i Hässleholm! Men Årets höjdpund var absolut när barnen fixade årets julklapp i juli, 12-rätters middag! Mycket gott o trevligt! Lite extra spännande blev det ju eftersom strömmen försvann när de skulle börja laga maten, men det fixade sig!! Tog nog 8 timmar att inta alla rätter med lite bad emellan 🙂

Vi träffa även mina gamla barndomskamrater med respektive, började med en guidad tur i Drakamöllan, väldigt trevligt, sen grilla vi hos Sussie o Niels. Fick träffa jättefina hästar, föl o hundar! Trevlig dag!
Blev även en dag med grannarna Ingela o Thomas i Simrishamn i somras. Kiviks marknad med förra grannarna Helene o Anders. Överraskade brorsan på hans 65-årsdag med att cykla dressin i Klippan, där även syster Irene o Hasse var med, ja givetvis Ingela också!

Det tråkigaste 2021 var att Milo konstaterat allergisk mot hundar, men framförallt kvalster och att brunnen i duschen gick sönder, fick riva hela toan o bygga upp från grunden. Visst den blev ju finare, men kändes som en onödig kostnad. Så hela hösten var det renovering som gällde o hade inget besök….
Men avslutade året med ny toa, barn med respektive, barnbarn o Jenny var här julafton (Per jobbade) och nyåret firade vi med Ingela, Thomas och Marcus. Gick för att skälla ut grannarna (Danska stugägare jag aldrig träffat innan) för att de bara fortsatte skjuta raketer o Larry var jätteorolig….det var inte de… o slutade med att de följde med hem istället.
Trevligt lära känna nya grannar 🙂

Hoppas på ett år utan Covid-19 restriktioner! och att alla nära o kära får förbli friska och vi kan återgå till att leva som innan Covid igen!! Gott nytt 2022 till er alla!!