Då har ännu ett gått. Har väl inte varit det bästa året, men lite roligt har vi gjort. Ska försöka sammanfatta året lite kortfattad. Per har haft ont i rygg, vad, axlar så gott som hela året. Svårt att få läkartid även när han var så dålig att han inte ens kunde gå upp för trappan. Har konstaterat till sist ett diskbrock högre upp än där han tidigare är opererad, men ingen åtgärd än så länge. Så har varit mycket värk, men han har kämpat på ändå. Tror vi haft Corona en gång vid Påsk och en gång i november båda två. Barnen o deras familjer också sjuka med jämna mellanrum hela året….
Köpte Pollyanna i påskas för Robin hade blivit utdömd. Dröjde dock till 24 juli innan han fick somna in. Pollyanna var i sämre skick än Robin när hon kom hit, men hon la på sig ganska snabbt, vilket Robin inte gjorde och han var trött, det var dags. Drygt 28 år blev han.
En väldigt torr och varm vår och försommar, så ingen bra höskörd. Fast skörd 2 och 3 gav mer (men hästarna gillar inte dem) Sen tycker jag det mest har regnat och blåst resten av året, ja lite snö innan jul som försvann juldagen fick vi också!
Kriget Ukraina – Ryssland är inte slut, varit jordbävning i Turkiet/Syrien där ca 3000 dog, Hammas – Israel börjat kriga håller på än, så nä inget bra år.

Men har hunnit med lite kul också! Har text varit på lite utfärder med barnen och deras familjer och grannar (inte alla samtidigt) i bl.a. Skånes djurpark, Wanås, Helsingör, Karlshamn.

Per o jag var en vecka i Torremolinus och bara bada, åt gott o tog det lugnt! Vi gick mycket och kuperat var där!
Barnen kom hem och bjöd oss på en Italiensk dag en lördag, väldigt trevlig dag-kväll med mycket god mat, spel och goa skratt!
Vi och Görgen, Ingela, Irene och Peter var i Stockholm och kollade Änglagård på Oscarteatern – mycket Bra. Sen har Per och jag varit på Amiralen i Malmö och tittat på Björn Skifs- också bra! Lite innan jul var vi på Arenan i Kristianstad och titta på Tomten och Bocken rider igen med Måns Zelmerlöv och Per Andersson – Helt OK, många skratt.
Jag har dessutom varit på Gotland med jobbet 2 dagar där jag aldrig tidigare varit!

Så lite bra har året varit!! Men önskar alla ett bättre 2024! Gott Nytt År till er alla!!