Äntligen börjar saker och ting att fungera, för cirka ett och ett halvt år sedan beställde vi en hemsida av ett proffs där vi hade som önskning att själva kunna ändra inlägg samt att ha en gästbok (det är ju alltid kul att höra kommentarer från andra) med tanke på tiden så tröttnade frugan och gjorde en egen tog två dagar med gästbok. Som ni förstår är hon en duktig kvinna som kan det mesta, hennes motto är en kvinna kan ingenting så länge man kan få en man att göra det men hon har även bevisat att hon klarar sig bra utan.

Nå så fick vi då äntligen vår gästbok där inläggen ramlar in jättekul ett av inläggen handlade om namn vi hade tydligen glömt ett a i Levas namn vilket är beklagligt, namn är väldigt viktiga det handlar inte om vilka som gav oss dem utan vad vi gör av det. Om man är stolt över sitt namn för man gjort något bra skall man ju kunna stå för det eller om man har synpunkter är det ju bra att man vågar stå för vilken man är, gällande Levas bortglömda a tog jag direkt ett samtal med henne om detta. Som vanligt när vi har något viktigt att prata om sätter hon sig framför mig och lägger öronen bak samt ger mig den där blicken som säger vad vill du husse ( för er som inte vet så är Leva min hund ej min hustru henne sätter man inte hur som helst). Efter ett långt och innehållsfullt samtal om namn och vår stora ursäkt att vi slarvat med hennes gör hon som hon brukar efter djupa samtal det vill säga reser sig för att ställa sig vid ytterdörren och säger självklart vill jag följa med dig ut husse du behöver inte tigga så.

Leva ligger för tillfället i sitt rum med sina fyra valpar varav vi kommer att behålla två själva som vi med glädje kommer att visa upp i ringen de närmaste åren med förhoppnig om bra resultat.

Jag kommer att återkomma med fler inlägg som mest kommer att handla om våra djur då även vår första Grandis som lärde oss väldigt mycket trots ett stort ekonomiskt bakslag men hon var värd varje öre.