Ja som sagt man skall inte vara övermodig, frugan kom hem för en stund sen. I samma ögonblick ringer grannen och beraättar med andan i halsen att hästarna rymt, kul. Ut som sören hittar han i den lilla hagen som ej är stängd, men det är en snäll kille så han stod kvar när jag kom och följde snällt med in i den andra hagen. Stängde och gick ner till grannen för att tacka då Robin gnäggar till och säger så här gjorde jag husse, smack så gick han rakt igenom tråd samt slanor fast denna gång ville han ha sällskap så han tog med sig Ville och tillsammans drog de på tur.

Det belv full galopp över åkrarna frugan sprang efter jag tog mopeden man är ju lite lat, när jag hann ikapp hade frugan redan fångat in Robin, han går ju alltid att locka med mat den grabben.

Visst är det kul med djur det händer alltid något skoj. Nåja nu är ordningen återställd, bäst att inte säga för mycket har haft för mycket spänning den sista tiden.

Ha det