En hel helg själv utan hustrun som var i Tvååker för att ställa hundar, barnen drog till stan, själv med gubben i två dagar ve och fasa.

Så nu gäller det att passa på ut med valparna i rummet för upptäcktsfärd och äta välling från fat eller från varandra, det vill säga de har inget emot smak eller konsistens utan det är förpackningen de inte gillar. Detta brukar resultera i att någon välter fatet så man kan äta från golv eller puttar man helt enkelt i ett syskon som man sedan hjälps åt att tvätta ren. I detta fall blev det lite av varje vilket resulterade i ett vardagsrum fullt med fläckar över allt och glada valpar. Modern och mormodern tyckte att det gick för vilt till så de flydde upp i soffan och tyckte husse fick ordna det här själv.

Nu fick man en anledning till att skura golven också, det gäller att passa på nu när de är som gulligast det dröjer inte länge förrän de förvandlas till små gremlins med sylvassa tänder med ett enda mål att tugga sönder så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt.

Ha det