Hej igen nu är vi åter från Segerstad, hälsades av tre tokiga valpar som intaget huset med allt det innebär. Flickorna hade varit hemma och passa vilket innebär att man får brja med att städa och tvätta, kan erkänna att det sätter ner humöret när man redan är trött.

Har nu även fått resultatet från obduktionen som visade att det var bakteriellt orsakad (E.coli bakterie) tråkigt när sånt händer men känns bra att det inte var något annat med tanke på de tre busar vi har kvar.

Alla tre växer så det knakar är nu ute mycket i sin valphage där de busar för fullt har en viss förkärlek till tår. Bia är störst och rätt livlig, Belerofon tillhör än så länge den late och slöe typen tittar hellre på än deltager, Bolbe är den nyfiknaste och den som vågar ta sina egna små utflykter för att upptäcka livet bortom valplådan som för övrigt är bortplockad så de kan vidga sina horisonter.

Så nu kallar tvättmaskinen den sista sen Segerstad skönt.

Ha det