Hej igen i helgen var det dax för utställning (Ronneby) länge sedan sist känns det som.

Vi hade endast Akis och Anna med, Akis fick en etta för han var för smal Anna fick en tvåa för hon var för tjock.

Vi skall se om det är möjligt att blande de två för att få en jämvikt om inte får vi börja träna de lite mer, har varit lite slappt en tid nu med tanke på valpar. Anna är ju frugans hund och det kan väl inte skada att de kommer ut lite i spåret bägge två.

Vad det gäller valparna är de i full blom skall försöka hitta ett bra hem till Bolbe lättare sagt än gjort har börjat bli lite kär i busan så vi får se vad som händer. För övrigt är det som vanligt kiss och bajs lite var stans en uppgrävd trädgård och tre tikar och två hästar som tävlar om vem som har det mest eländigt nu när husse har haft ont om tid, lovar bättring på dessa punkter.

Ha det