Hej Bia här lånar husses sida lite.

Så kom då första natten utan mina syskon, givetvis fick jag sova hos husse så det gick bra. Fast på morgonen kändes det lite tomt där fanns ju ingen att busa med och de tvåbenta har väldigt bråttom denna tid på dagen, jag får nu äta frukost med mamma medans de andra två får stå i hallen och äta.

Jag har också lärt mig att kissa o bajsa ute, detta innebär ju inte att jag slutat göra inne men jag kan även ute när vädret är bra.

Som jag förstår det är både mormor och Anna lite trötta på mig ibland när jag vill för mycket men det gör inget för då har jag mamma och husse till hands. Än har jag inte börjat tugga på de tvåbentas saker visst händer det att jag flyttar lite skor så de får lite att göra, om husse ser det morrar han på mig så då är det lika bra att släppa. Husse har börjat prata om koppelträning och hundkurs vet inte hur jag skall komma undan detta verka som mycket jobb från min sida men vi får se vem som uppfostrar vem.

Nej nu ropar de på mig tydligen dax att gå ut förstår inte riktigt varför de skall springa ut hela tiden nu när det regnar men får väl följa med så de inte hittar på något hyss.

Vov från Bia