Hej Bia här igen.

Nu har husse satt sina planer i verk, nu måste man gå med halsband och koppel dessutom var vi på ett nytt ställe igår där det fanns andra hundar.

Nu trodde jag att man fick busa och leka lite men icke utan det skulle vara ordning man skulle lära sig sitt och ligg, det har jag ju kunnat länge fast när jag vill inte för att roa husse. När han så äntligen släppte loss mig var det för att genast kalla in mig om det inte var för de goda köttbullarna skulle jag nog ignorerat han lite längre än jag gjorde.

För övrigt går det sin lilla gång slipper numera buren när de tvåbenta kör iväg detta för jag slutat göra inne ja nästan händer en olycka ibland det är inte lätt att hålla sig när man är i min ålder, men gör mitt bästa.

Sover fortfarande i sängen hos husse och matte ja det vill säga inte i går en hel kväll på kurs tog musten ur mig blev således soffan hela natten för min del.

Nu skall jag ut och busa lite med mamma sen skall det smaka med middag.

Vov Bia