Haj Bia här, nu var det ett tag sedan sist. Här har hänt en del skall ni tro, husse och jag är i full gång med vår kurs. Husse kallar det valpkurs jag säger få ordning på husse, vi har nu lärt han att ge mig godis när jag sätter mig , stannar kvar eller utför något annat som gör de två benta glada detta kommer jag säkert att kunna utveckla till något bra. Husse har även skaffat sig en mojäng som han klickar på och då kommer det godis automatiskt det är en fantastisk manick som jag skall lära mig så fort jag hittat var han gömt den.

För övrigt är det rätt lugnt mamma har tröttnat på att busa med mig så nu har jag börjat att trötta ut Anna så får vi se hur länge hon orkar. Det där med att vara rumsren går så där jag vet vad som gäller men om ingen tvåbent vill stå vid dörren när jag behöver får de skylla sig själva har inte tid att vänta på de hela tiden.

Börjar även få kläm på de där stora burkarna vi skall åka runt i till olika platser i början blev magen lite orolig vilket innebar att jag brukade kasta upp frukosten för att på så sätt slippa ( vet ju hur viktigt husse anser mat är) men detta funkade inte så han så jag har börjat vänja mig istället.

Nu skall jag inhämta krafter inför kvällens övningar tänkte se om jag kan få han att ge mig köttbullar enbart genom att se bedårande ut om inte får jag väl sätta mig rätt enkla knep han går på egentligen.

vov från Bia