Hej.

Mina hundar och jag har en överenskommelse som gäller att när jag kommer hem överfaller de mig inte i hallen utan endast går förbi och hälsar, när jag så har hängt av mig och plockat upp det jag haft med mig hem så hälsar vi på varandra.

Men igår när jag kom hem var det väldigt tyst inte ens ett grymt hej husse, givetvis gick varningslampan igång vad har de nu hittat på. Farstun var rätt helvardagsrummet lika så bortsett från lite papper på golvet som smakat väl, vidare in i hundrummet jo jo soffan har fått en ny omgång armstöd borta kuddar på golvet blandat med skumgummi nåja. Går in i köket där jag hittar en tom säck som innehållet torrsopor bland annat tomma chokladaskar dessa låg nu fint söndertuggade i kök samt kontor, bara att städa det var ju trots allt inte så farligt.

Senare på kvällen när det närmad sig kvällsmat förstod jag varför ingen ville hälsa idag.

Någon hade nämligen öppnat foderluckan till adultmaten och satt i sig en ordentlig portion nåväl lika bra att ge dem som vanligt så får vi se Bella som är en fin dam och alltid äter både försiktigt och rent gjorde så även idag, Leva som äter med bra aptit utan slafsa gjorde likaså, Anna som kastar i sig maten för att sedan försöka stjäla så mycket som möjligt av de andra gjorde absolut inte så utan stod nästan bara och tittade i skålen ungefär som hon tänkte ´hur skall jag få plats med detta med när magen är full, Bia som även hon äter fint gjorde samma sak men kunde inte låta bli att smaka trots allt hade husse blandat i både köttfärs och pasta vilket inte tillhör vanligheterna.

Med tanke på att de andra två inte stjäl andras mat lät jag det stå framme en stund vilket slutade med att de bytte skålar och åt upp nästan allt. detta resulterade i att vi hade två hundar som hela kvällen lät som tvåbenta brukar göra efter de varit på julbord och ätit alldeles för mycket. Reaktionen kom i morse då bägge vägrade frukost fick nog inte plats med mer.

Tack vare detta måste husse nu springa lite extra rundor med fröken Anna , undra om det var detta som var baktanken.

P-Å L