Hej igen.

Nu när julen är över tänkte jag berätta en liten historia om hur våra djur firade den samme. Eftersom vi skulle fira borta med släkt bestämmde vi att hundarna fick vara själv hemma på kvällen och med tanke på att de har hela huset fritt måste man betänka vad som kan få ligga framme. Man vill ju inte att de äter något som de kan skada sig på ej heller att de förstör något bra att ha, så sagt och gjort huset lämnas i det skick man har när där finns små barn.

När vi så kommer åter och öppnar dörren möts vi av alla glada hundar i fastan samt en lukt av öl, när jag går in i vardagsrummet blir lukten av öl ännu starkare.

Vår dotter med sambo som nu kommit in i farstun undrar var deras halva flak med burköl som de ställde där var, det är i dessa ögonblick man börjar få många tankar. Den första burken jag hittar var väl tuggad vilket innebar att hundarna fick ställa sig på led för genomgång av munnar och ben som tur var fanns där inga sår, sedan började letandet vi hittade burkar i sängar, soffor under soffor samt en under madrassen i deras säng.

Nu vet jag inte hur det hela gick till men kan tänka mig att den lille ihop med Anna och lite hjälp från Leva sprungit runt i huset och placerat dessa på strategiska platser medans gammlemor gått och lagt sig i kontoret, sedan har de förmodligen på given signal sprungit runt och satt tänderna i dem för att på så sätt kunna få en pysande sprutande effekt på så stor yta som möjligt samtidigt.

Skulle även förmoda att den lille smakat lite samtidigt för under hela tiden vi städade låg hon på rygg och rullade med ögonen som endast en oskyldig valp kan göra.

Kan meddela att vi nu även lärt oss att inte ha öl framme.

God fortsättning