Man stiger upp innan hin håle packar hundar och grejor (alltid mer än man behöver) far en 20-40 mil för att asa ut alla grejor och ställa upp desamme vid en ring, därefter hämtar man hundarna som sedan skall tillbringa hela dagen i dessa burar och hagar. Sedan skall man vänta och vänta för att till sist få gå in i ring och möte en mycket trevlig domare som säger en helt fantastisk hund ni har ,,,men och då vet man vad som komma skall ett blått band och adjö. Ja ja vissa spelar golf och även där finns det de som borde ha blått band.

Årets första utställning skedde då i Göteborg, tre hundar hade vi med. Dag ett fick hanen ck men blev knäppt på näsan av en annan kille som tog certet. Vi var nöjda med placering ändå.

Vad det gäller tikarna så , ja det var det där med blåa band som gällde.

Dag två skam den som ger sig, innan man skulle upp i ring kom en ringkollega fram och talade om att om jag inte tog certet idag då jäklar skulle jag få. Har tänkt mycket på vad hennes motiv var kom fram till att hon nog ville ha bort min hane från öppen klass. Domaren för dagen var rätt sträng många blåa band och inga ck, när det så var dags för öppen klass var det bara att stassa in hade trots allt betalt så varför inte. Ibland kan man få en liten föraning om vad domaren tänker döma men inte idag så spänningen satt i ända tills man fick ett rött band och då släppte det lite. När han sedan dessutom vann sin klass och fick dagens första ck tändes det ett litet hopp var detta den stora dagen.

En stund senare var det dax att möta de stora grabbarna. domaren för dagen var glad i bra rörelser hos hundarna vilket man tackar för Akis kom fyra fick cacib, cert och championat vilket man kan säga han sprang sig till idag. Att Akis är från vår första kull gör ju inte saken sämre, Gissa om vi är stolta.

Leva ville ej uppföra sig alls idag utan fick ännu ett blått. Birgitta sträckte ryggen dagen innan vilket gjorde att vi fick låna in Maria som handler och det var ju ett lyckodrag hon fick fram Anna till fjärde bästa tik för dagen och en kritik som inte gick av för hackor, den var närmare i den klassen att den borde ramas in.

Denna dagen gjorde att ,man körde hem med glada miner trots vädret inte var gjort för bilkörning samt att man viste hur mycket grejor som skulle plockas in vid hemkomst, det är sådana här dagar jag kan förstå golfare det måste vara så här det känns att göra hole in one.

P-Å L