PÅSKAFTON

Visst är det bra att planera saker och ting, tex nu i veckan planerade jag att såga ner lite träd som lutar lite väl mot både vårt och grannens hus. Med tanke på att dessa träd är mellan tjugo och trettio meter höga räcker det inte med red bull utan här behövs ordentliga grejor, sagt och gjort åkte in till stan och hyrde lift till en ansenlig summa. Drog hem den i torsdags strålande sol vindstilla vad mer kan begäras, skulle ha vänner över på kvällen och med tanke på att det är långhelg var det ingen panik. Fram på småtimmarna började det att snöa men inte kan det bli så mycket av det inte nu i Mars. Vaknade i går morse och tittade ut undrandes var liften var allting var ju vitt tog inte så lång tid att sopa bort snön för att se den men beslöt att vänta till i morgon för inte kan det snöa hela dagen, det kunde det. Idag orkade jag inte ens tänka på lift eller träd var tvungen att ploga snö så frugan kan komma ut med bilen, har börjat fundera på att det kanske var dumt att betala för något som jag bara har jobb med istället för att kunna jobba med.

Nåväl inget ont utan något gott Bia är i den åldern då snö är jättekul, bra att hon är svart så man kan se ett huvud dyka upp lite här och där, de övriga tycker som husse det där vita är ett dj…. skit. Hästarna har fått täcke så nu har de några timmar på sig att fundera hur de skall komma ur det, är ju inte samma känsla att rulla sig med det på.

Nähä nu har tårna tinat upp lite så då är det dax att gå ut och ta nya tag i snön, tänkte skotta fram den där liften än en gång har jag betalt dyrt ska jag ialla fall se den.

Glad påsk på er