Jaha så sitter man här igen och försöker få tiden att gå ihop.

Anna skall valpa inom tre veckor jag skall opereras nästa vecka, dottern skall till Spanien i fem veckor, frugan i en. Har en ny tjej som flyttat in och skall börja skolan nästa vecka.

Måste få ordning på hundarnas rastplats samt göra klart valprummet. En hel del efter stormen som måste huggas upp och bäras ut, lite stängsel som skall lagas och några grindar skall upp. Med andra ord så har man och göra det var väl av den anledningen som två av tikarna fick för sig att göra upp om ledarrollen i flocken gäller att passa på när husse har annat i skallen, vilket alltid kan diskuteras röntgade nämligen den samme för nån vecka sedan och fick till svar är att där fanns inget men det ansåg dem jag skulle se som positivt.

För övrigt känns det bra våren är här på allvar nu solen lyser med full kraft jag och hundarna har kommit ut på banan igen nu när snön är borta från skogen, har dessutom inte rökt på 6 veckor och börjar nu känna av de positiva effekterna.

Gällande det där med tid så är ju sanningen den att vi har alla fått lika mycket det är ju bara en fråga vad vi fyller den med, det är ju bara att välja om man vill lösa problem eller vara en del av problemet.

PÅL