Ja som sagt hade en hel del att göra i veckan och då är det bra med en grundlig planering vilket jag hade, ja det vill säga där ingick ju inte att bli hundbiten redan på måndagen för att sedan tillbringa hela veckan på sjukhus med inflammation.

Alltid lär man sig något som tillexempel det är inte storleken på såret som är avgörande inte hur många baciller du får i dig, när jag kom in till akuten var såren så små att man fick skynda sig innan de han läka men efter att oropeden varit inne en sväng för att räkna senor och rengöra var det lite större. Att sedan hennes kollege två dagar efter bestämde sig för att rota lite med sina egna verktyg hade man en hand i storlek med en handboll. Allt som allt gick hela veckan åt till att ligga i säng och lösa korsord innan de skickade hem mig vilket i sin tur innebar att den veckan sket sig totalt, fick dessutom ställa in operationen som var planerad vilket inte kändes bra.

Nu skall man ju inte lämna goda råd för då blir man ju alltid ansvarig för det som går fel men om ni har hundar som ryker ihop försök att lösa det på ett annat sätt än att stoppa händerna i munnen på de.

PÅL