Sitter just nu och tittar ut genom fönstret där Bia vår tiomånadershund som bäst håller på att försöka lista ut vad Vilmer är för något (ville är en av våra hästar).

De står på varsin sida av staketet och nosar på varandra, Ville är den lugna typen som säger är du snäll är jag, Bia har inte riktigt fattat vad han är för något men är väldigt glad för att underöka hela hans huvud genom att lukta och slicka vilket Ville accepterar till en viss gräns då han säger till.

Jag har dessutom nya valpar som blev en vecka igår de är väldigt framåt måste jag säga har ett beteende som förvånar en. Jag tycker det är väldigt roligt att sitta och beundra deras sätt att förflytta sig samt hur de förhåller sig tillvarandra i flocken. Frugan och dottern har flytt till Spanien så jag har mycket tid till att studera de små liven, otroligt hur naturen ser till att få det hela att fungera. Kan ej hellre låta bli att tänka på hur det skulle gått om det skedde ute i det fria med alla naturliga fiender och jakt på mat.

Nu bverkar det tyst så då passar jag på att vila en liten stund.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz