Hej nu har de små hunnit bli elva dagar. Vikten har mer än tredubblats några öppnade även ögonen idag när jag bytte i lådan.

Man kan ju bara undra vad deras tanke är när man öppnar upp ögonen och det första man ser är husse, måste bli en massa fundringar om härkomst och dyl. Som tur är kom Anna in lite efter och visade vem som var vem.

För övrigt går det som önskat det vill säga de äter har utgifter samt visar välmående. Småskriken börja övergå i mer planerade ljud. Väntar med första kloklippningen tills alla ser ordentligt och är lite mer med i vad som händer.

Har även noterat att våren kommit med stormsteg blad på träden och blommor på marken, nu är det bara ekarna och bokarna med som skall slå till sen är vi inbäddade i en lummig lövfasad igen. Ser fram emot en period då vi kan tillbringa mycket tid ute så att både hästar och hundar får sitt.

På återseende jag och djuren