Tittade på senaste inlägget bore nog redigerat det men ja ja det får vänta, vet inte vad som hänt men visst ser det lite klumpigt ut.

Det verkar som vi missar våren igen värmen kommer för fort även ekarna har slagit ut nu och det är väl lite i fortaste laget. Personligen tycker jag det är synd gillar nämligen vår och höst lite mer än de andra perioderna. Har väl aldrig varit den där som gillar att ligga still i solen en längre tid ej hellre den som spänner på laggen och ger mig ut och fryser utan gillar när man kan vara utomhus i lagom kläder.

Valparna är nu uppe och prövar det där med balans, börjar även intressera sig för varandra på ett sätt som säger att de börja bli medvetna om att det finns andra i deras omgivning. Alltid kul att se de växa.

Anna har även de sista dagarna lämnat lådan längre stunder och går bara dit för att städa och mata. Även hon är vid god vigör och har sitt vanliga humör åter.

PÅL