Så ja nu är de små stora nog att går upptäcksfärd i hela huset samt vissa små steg ut. Vi har utgång direkt från valprum till altan som leder ut i det fria, de flesta har varit framme vid utgången och tittat men än så länge nöjer de sig med detta. Däremot fick de komma ut i gräset igår men då bar vi med tanke på trapporna, detta verkade vara positivt och de fann sig snabbt tillrätta, de andra tikarna tyckte mest de var för små att leka med så de gick till sina platser och solade.

Nu har de nått fyra veckorsåldern vilket innebär att de äter egen mat bättre har inte samma behov av mamma längre utan börja sätta sina egna personligheter, jag som går hemma med de på heltid får en lite större insikt i vem som är vem. Nu kommer givetvis desa sidor att förändras när de kommer till nya hem och får nya intryck som de skall lära sig.

I helgen var vi på utställning i Hässleholm ja det vill säga inte de små alltså.

Akis kom som fjärde bästa hane. Bellerofon var med på sin första stora utställning kom två i sin klass och fick HP. Bia som inte riktigt liknar en G-D ännu och inte förstår varför man skall stå still över huvudtaget fick en välförtjänt två det vill säga blått band.

Men ni som känner oss vet att vi kommer igen skam den som ger sig.

PÅL