Nyss hemkommen från morgonrundan, eftersom jag är nyopererad kan jag endast ta en hund i taget nu vilket i och för sig är rätt skönt. Vad som gör det skönt jo det är helt enkelt att när vi är själva behöver de inte skydda flock eller spela allan så en och en går de utan koppel med mig hela rundan oavsett vad vi möter ja det vill säga Anna måste man ha öga med för hon tror hon skall styra över alla fyrbenta och då ingår även traktens kor.

När det gäller kor så undrar jag vad hon tänker när hon ser de svar vita färgmässigt skulle man kunna tro de var släkt.

Var kommer nu avundsjukan in då, jo när man tar ut en hund ställer sig två och ylar ikapp för att husse skall tycka så synd om de som möjligt detta funkar tyvärr inte. När man sen väl kommer hem står de en på fötterna ungefär som om de vill säga att försök gå ut nu utan mig.

De små har också börjat gadda ihop sig när man kommer in och skall byta tidningar i lådan anfaller de i klump nu där alla samtidigt kastar sig mot benet på en, påminner lite om den där historien om myrorna som skulle anfalla elefanten (stryp han Harry) Nu går det fort med utvecklingen man kan säga att det händer saker från dag till dag de mognar i en rasande fart vilket är kul.

Har även börjat fundera på vilken jag skall behålla för att förgylla kommande utställningar med, detta är verkligen svårt med tanke på att de är så fruktansvärt jämna i både kropp och huvud. Har just nu tagit fram två favoriter får se vem det blir.

PÅL