SÅ har då den första rymningen skett en av tjejerna hittades i tv-rummet gömd bakom mamma precis som hon försökte dölja hennes upptåg. Nu är det bara en tidsfråga till huset krullar av de små när man minst anar eller vill, ja nu är det inte så hemskt som det låter där finns en grind till och den är det bara Leva som tar sig över hon lyfter lätt 1,8 när hon så önskar. Det är den enda av hundarna som inte låter sig stannas av grindar ja det vill säga tomtgränsen går hon aldrig utanför även om hon skulle kunna när hon vill.

Idag började jag att träna Anna igen så hon skall kunna komma tillbaka till sitt gamla jag fast förhoppningsvis lite mer trimmad, som tack för detta såg Bia till att jag inte skulle vara sysslolös när jag kom hem.

Visst är det kul att komma hem och hitta allting i en stor röra, det värsta var att hon fått tag i min kalender och fördelat upp årets veckor över hela köksgolvet att mitt minne fanns i den kalendern gör inte det hela bättre. Hon passade även på att visa sin förtjusning över matte genom att äta upp miniräknaren så nu är det bara att dra i svansen så lyser det siffror i ögonen på henne.

Behöver jag berätta att idag är hon billig.

PÅL