Man skall inte skälla på glada hundar brukar jag säga, att vara sur på Bia för hon åt upp min kalender fick jag betala rätt fort tappade nämligen min telefon i Torsdags så nu vet jag varken ut eller in. Får nog försöka arbeta upp det där minnet så fort som möjligt.

De små liven ja om man nu kan kalla de små följer sin växtkurva som tänkt. Nu har de hamnat i den fasen då det kommer hit andra tvåbenta och tittat på de och säger att den skall vi ha, är man som jag skall man nog inte ha kennel har nämligen alltid svårt för att skiljas från dem. Hade det inte varit för den ekonomiska och tidsbegränsning som finns hade jag nog haft för många hemme tills frugans stora fasa.

För övrigt är det som vanligt det vill säga gräsklipparen la av mitt i arbetet så nu får man införskaffa en ny, spisen har bestämt sig för att bara fungera delvis det vill säga man kan bara laga halva middagar så just nu blir det mycket sallad och kallskurit. Fläkten ansåg om inte spisen funkar har de ingen nytta av mig så även den har slutat fungera.

Alltid kul när det händer något som tur är har jag nyligen köpt gas till grillen och vädret är bra så nu äter vi ute ett tag.

Valpar ja de har nu även lärt sig att gå ut på marken och göra sina behov ja inte alltid men rätt ofta och det är skönt. Leva och Bia får nu mer och mer utryme av Anna så de hjälper till med uppfostran av de små liven.

Ha det