Så då har den yngste klarat av sin student och ikväll är det bal. Sedan börjar livet som man säger, men det klarar hon säkert bra.

Valparna är nu uppe i sju veckor och de behöver lite mer hjälp här i livet vilket stället krav på oss tvåbenta som skall leda de.

Har förstått att det finns alldeles för många valpar ute på marknaden idag vilket gör att vi får betänka vårt avels arbete, tänker inte sänka kraven när det gäller avel men däremot endast ta kullar som vi vet är väntade.

Att ta fram en kull kostar rätt mycket pengar och engagemang men det är ju lite det som är poängen att kunna ge nya valpägare så bra material som möjligt för att förhoppningsvis kunna dela många glädjestunder med. Dels är vi ju alltid intresserade av att få fram egna hundar till kenneln.

Just nu har vi åtta helt underbara varelser lite överallt i hus och trädgård, ännu går de i flock tar endast korta turer från varandra, man kan ju inte lämna tryggheten hur som helst. Har full frihet att gå ut när de vill men har inte riktigt förståt det med att göra ifrån sig ute kan mycket väl gå in och kissa för att sedan gå ut och leka.

Mamma har börjat träning för att komma åter till ringen, roligt att se en tik som behöver bantas och tränas trots diat åtta monster, behöver väl inte berätta att hon är väldigt glad i mat.

Ha en ännu varm dag.