Nu har vi kommit fram till den delen då de små skall flytta till nya hem vilket alltid sker med en viss tveksamhet. Nu hoppas vi ju att de små kommit till bra hem där vi får lov att följa deras framfart.

En tjej och en kille går kvar här hemma tjejen kommer att få besök av intresenter idag men killen hade jag tänkt att gömma så frugan inte ser han på ett par veckor och då är det ju försent att sälja honom. Det är nämligen så att frugan har en ovana att kastrera alla handjur här hemma ,jodå hon har jagat mig också men än så länge har jag klarat mig undan så nu är det dax att jag får lite stöd.

Chaos som han heter har även en annan uppgift nämligen den att efter kaos kommer ordning vilket kan tolkas på många sätt skulle jag valt han som kom efter Chaos eller hur mycket elände hinner han hitta på innan det blir ordning. Men kaos och röra hör lite till vardagen här hemma så jag tror vi reder ut detta med fär bara se till att skaffa en madrass till.

Nu tror jag inte han blir något specielt i ringen men får följa med ändå några gånger sen får vi se. Hoppas däremot att vi får se några av hans systrar i ring de kommande åren.

PÅL