Jaha så blev det inte som tänkt igen, hade ju förberett mig på att behålla Chaos men men.

Det ringde en herre från mellansverige som hade varit uten g-d i tolv år men ansåg att nu var det dax igen kruxet var att han ville ha en hane och detta hade vi ju bara en. Som en händelse var det som så att hon som skulle köpa Cassandra kom aldrig så någonstans mellan hjärta och hjärna blev det till slut ett beslut som lyder som så att lillkillen flyttar till Motala medans tjejen stannar här.

Vad det gäller tjejen så kan man säga att hon är mamma upp idagen det vill säga en liten bitc….. men har kroppen för att kunna vara med i ring vilket vore kul att även få en tik som kunde vara något vilket vi inte är bortskämda med. Nåja nu är det bestämt och valpkurs kommer att planeras och hårdträning inför världsutställning i Köpenhamn 2010 visst är det skönt med planering och drömmar.

PÅL