Ja så har det då lugnat ner sig på utställningsfronten lite, detta innebär ju inte att allt blir lugnare.

Som ett resultat i detta har vi nu anmält Anna och Leva till rallylydnad, Bia är anmäld till lydnad och Cassandra skall gå valpkurs.

Den kurs som redan kommit igång är rallylydnad där vi var i onsdags jag och Birgitta. Detta är något nytt för oss båda men kan nog vara rätt intressant då både hund och förare får tänka lite, samt att det händer något hela tiden och man slipper en massa väntande vilket varken jag eller Leva tycker om, att vänta alltså.

Idag när regnperioden tog ett lite uppehåll fick frugan även upp mig på en av hästarna så de också kom ut lite på äventyr. Snart byter frugan jobb vilket innebär att hon kommer hem tidigare varje dag så då kan vi nog hinna med att träna upp hästarna ordentligt också vilket skulle vara kul. Alltid roligt när man ser att djuren är i trim och mår bra.

Jag började med att säga det lugnat sig på utställningsfronten vilket är si och så det blir ju en varje helg i September varav två är rena träningstillfälle för lilltjejen, alltid roligt att få lov att göra bort sig, hoppas vi får se några av våra andra valpar där också.

Ha det bäst

PÅL