Hur håller man en hund stilla utan binda den. Bia har skurit upp sin ena trampdyna och går nu mera med bandage för att hålla såret rent samt att det skall läka, en fördel är ju om man håller tassen stilla då tycker man.

Idag var det dax att byta bandage men lat som man är tänkte jag att det kan vi göra efter maten, det tänkte inte Bia så det blev både byte och golvstädning (vissa sår blöder mer än andra). Nåväl efter maten så var det dax tvättning och nytt bandage samt sängliggande för att vila tassen, jag han inte vända ryggen till innan Anna skäller och samtliga hundar rusar ut inklusive Bia. Om det vore en människa med en sån skada hade de legat kvar där inne och tyckt synd om sig själv men djur tänker inte på samma vis utan reagerar alltid med sinne först.

Nu står hon inlåst och skall så vara i ett par dagar så vi får ett läkt sår´, nu är det inte så hemskt som det låter utan hon har mamma hos sig som sällskap.

PÅL