Hålla hund i stillhet var det ja, hittade en bra kompress som var blodstillande och hjälpte bra. Detta resulterade i att Bia är bra och tassen har läkt ihop bra. Så i går tog jag Anna och Bello med ut i skogen för att leta kantareller tänkte att de andra kunde få vila lite, säg den lycka som varar. Efter att vi gått en stund i skogen tittar jag upp och ser Anna komma i full galopp mot mig men till min fasa ser jag även en taggtråd mellan oss och jag bara skriker stanna åt henne, nu är det som så att hon sket i denna uppmaning och ansåg att det nog gick att dela en taggtråd med bröstet om man bara tar bra fart.

Måste jag säga att hon hade fel, blodet forsade fram både på bröst och öra, alla som någon gång haft en hund med öronsår vet hur långlivat dessa kan bli. Än en gång tackar jag kompressen visst såg hon lite fjantig ut när jag bandagerat henne med rött och vitt bandage runt hela huvudet men till min glädje tog det bara ett dygn att sluta blöda. Så nu hoppas vi att det skall vara lite lugnt de närmaste dagarna är ju aktivitetsdag på lördag och utställning nästa helg så vi håller tummarna men men men dessa underbara djur.

PÅL