Har märkt att Per är dålig på att blogga, så jag tror jag gör ett försök att ta över en stund!

Det händer en del, både positivt och negativt alltså precis som det brukar vara. Har själv nu varit på nya jobbet en månad och börjar landa lite där! Känns bra med nya utmaningar, men är lite frustrerande att man inte kan allt med en gång! Men det är ju så livet skall vara, inte för enkelt och fullt med utmaningar!!

Har kommit på att fredagar är flyttens dag. Förra fredagen kom Rebecca hemflyttandes för att fundera på vad hon vill med sitt liv, igår kom Chione tillbaka för att det inte fungerade där hon bodde. Nu får även hon tänka över vad hon vill med sitt liv! Eller kanske det är vi som får fundera på vad vi tycker hon skall vilja med sitt liv…..
Där har vi människor en fördel för vi kan styra en hel del hur vårt liv skall vara. Våra djur får snällt finna sig i vad vi bestämmer skall hända med deras liv.

Vem skall flytta nästa fredag tro??

Hm, vad vill du med ditt liv??