Idag hade jag tänkt tillbringa dagen på Malmö valp, men det är inte alltid det blir som tänkt….

När Rebecca kom hem vid halvtretiden imorse vaknar givetvis alla hundarna och då även vi. Becca kallar och säger hur ser Cassandra ut i ögonen?? Vi far upp och högra ögat är alldels svullet, visar sig att även “kissen” är väldigt svullen, ringer djursjukhuset som säger vi kan ge henne cortison (som vi hade hemma), blir det inte bättre imorgon får ni köra in med henne. När vi går upp halvsju är det inte ett dugg bättre, får vänta till 8 då sjukhuset öppnar och kör då in. De vet inte vad det kan vara, mer än konstatera att hon reagerat på något, ev bett av någon insekt, och kanske en urinvägsinfektion på det, så det blir en spruta kortison och en spruta penicillin. Med jourtillägg körde vi därifrån 1600 kr fattigare, men skönt ändå att det nog kommer att bli bra om ett par dagar!!
Varför blir alltid djuren sjuka på helgerna, varför inte en vardag då man slipper helgtillägg??

Eftersom det är farsdag så fick ivarjefall Per åka till Malmö. Celeus med Matte Anki och Husse Bosse och Kristin var också med. Celeus kom trea i sin klass med mycket bra kritik. Han är lite feg för tillfället men John John sa att träna mer och han kommer att gå långt!! Det är kul att höra!! Kämpa på Anki!!

Nu skall jag sätta på en kanna kaffe och ta upp lite bullar, för de är på ingående vilken minut som helst. Ha en fortsatt bra söndag!!