Tänk vad fort djur anpassar sig!smiley

Rebecca kom ju förra fredagen, hon jobbar väldigt oregelbundna tider, och givetvis vaknar hundarna om hon kommer hem sent eller går tidigt (vilket innebär att alla vi andra också vaknarsmiley). Sen kom Chione hem i fredags och då blev rutinerna ändrade igen. Men tänk redan idag var hundarna knäpp tysta när Rebecca gick till jobbet 04.30 imorse!!
För att inte tala om Chione var väldigt underlägsen i fredags men redan efter ett par dagar är hon en i flocken, kan ta det lugnt när hon äter osv!!

Värre är det med oss människor tror jag. Tar längre tid för oss att anpassa oss efter en ny flock!!!

På tal om det är det någon som kan förklara för mig hur jag skall ändra texten överst på sidan samt texten under “Om oss”?? Har försökt på alla vis, men går inte att uppdatera. Har även glömt vem vi beställt denna blogg avsmiley, ja sån är jag ibland…..