Här kommer man hem efter en trevlig kväll på jobbet (igårkväll) En medarbetare från Kroatien berättade och visade bilder från sitt hemland och vi åt och drack gott och hade trevligt tillsammans, och möts av en haltande Chione, med bandage på höger bak. Det visar sig att när Per gick den dagliga rundan och de busade på fälten vid skogsvägen hände något och Chione fick ett sår på tassen.

Imorse ville hon inte äta ens och då är något fel!!! Per tog tempen och den var över 40°, han fick ringa till djursjukhuset där de röntgade och konstaterade att inget var brutit och inget satt kvar i såret. Däremot var det kraftigt inflammerat och de fick sätta in ett dräningsrör, hon får dessutom stanna över natten för observation. Undrar vad hon tänker, kommer hit förra fredagen sen lämnar vi henne till vilt främmande människor en vecka senare, hm. Men jag vet de tar väl hand om henne, har haft hundar där över natten förr. Vår första GD t.ex. låg där några dagar när hon fick operera bort livmodern vid en livmodersinflammation, och hon blev sådan kompis med alla så hon gick fritt och hälsade på receptionen osv när hon ville (givetvis när inga andra patienter var där!).
Går allt som planerat får vi hem Chione imorgon igen, lite penicillin och lite stillhet sen skall allt vara OK igen hoppas jag!

Nu skall snart Per bjuda på förätt, sen skall hästarna få sin dagliga rykt och kvällsmat, därefter får hundarna mat sen skall vi äta huvudrätten! Sen blir det Postkodsmiljonären och därefter Idol, sen sover jag nog gott i fåtöljen!! Per också förmodar jagsmiley Men Rebecca kommer hem vid 22-tiden efter jobbet och väcker oss så jag får se vem som åker ut!!! Sandra är på väg till fest och Natti firar mormors födelsedag!!

Hoppas ni också får en trevlig kvällsmiley