Vad är det som händer……Fick ett telefonsamtal i morse att nu haltar även Celeus. Så de fick åka till djursjukhuset där han blev röntgad och konstaterade att inget var brutit, de tog blodprov för att se om det är borelia, sen blev han inlagd för smärtlindring och observation, just det på Hässleholms djursjukhus, så nu har Chione sällskap av brorsan!! Håller nu tummarna att båda blir helt återställda igen!!!

Chione för övrigt är nu så livlig att hon får lugnande så hon kan hålla sig i stillhet…..kommer fortfarande mycket “gägg” ur dränaget, så minst till tisdag skall hon stanna. Febern är borta och hon äter som en häst sa de, så nog låter det som det går på rätt håll!!

För övrigt har vi varit och hälsat på en tjej som kanske flyttar in till oss. Man får många tankar och funderingar när man kör hem. Kan man dra paralleller mellan att flytta barn och hundar??? Funderar hundar lika mycket som barn när de kommer till nya hem? Längtar hundarna efter sin mamma?? (Pappan får ju hundarna nästan aldrig träffa) Vi tycker synd om hundar som byter hem ofta. Tänker folk överlag på alla barn som får flytta jättemånga gånger?? Hur skall dessa få trygghet i sina liv, orka plugga, skaffa jobb och leva vad vi kallar ett normalt liv??

Kan du tänka dig att ta dig an ett av dessa barn?? Det finns många därute som behöver din trygghet.

Birgitta