Jaha var i kontakt med vetrinären idag Chione är på bättringsväg och får nog åka hem i morgon medans Celeus troligen får stanna någon dag till så att infektionen lägger sig helt.

Har varit lite svängigt den sista tiden men nu hoppas vi det lugnar ner sig, våra töser har kommit till ro och ny på väg in som behöver lite extra till att börja med. Hundarna skall förmodligen ha en ny omgång nu när Chion kommer hem igen men det brukar lösa sig rätt fort, sen får vi bara hoppas att vi kan hitta ett nytt bra hem till henne. Vad det gäller Celeus löser det sig nog till det bästa där med.

Vad det gäller Bia så blir det nog så att vi steraliserar henne så hon kan bli gårdshund och slipper de där hemska utställningarna. Så nu är det bara att vinterrusta hus och bilar så man kan gå i ide lite vilket skulle vara skönt.

PÅL