tvi vilken natt hundarna har varit rent tokiga någonting har hållt igång de hela natten. sen är det dessutom svinkallt när man lämnade täcket har även feber och känner mig helkass. Med andra ord det är en sån dag då man undrar varför vaknade jag överhuvudtaget kunde sovit bort hela denna dagen nä visst nä hundarna hade ju en annan uppfattning och töserna skulle iväg till skola.

Jodå något positivt är där idag får jag nog hämta hem Chion som behöver mycket kel och värme så hon får sova hos mig inatt så kanske det inte är så förbannat kallt. Sen hoppas vi bara att Celeus också frisknar till ordentligt så även han får komma hem till sitt jag vet han är saknad av de sina.

Nej nu får vi fylla på vedtraven och brygga lite mer kaffe sen måste de fyrbenta rastas av innan den lilla kommer hem.’

PÅL