Vi skall få tillökning ifamiljen ju och hon var här och hälsade på igår samt att vi hade uppfödargrupp på kvällen dessutom höll hundarna på hela dagen och tävlade om vem som kunde driva husse till vansinne först.

Det var allt från välta möbler till att kissa inne skälla ut gäster stjäla mat och för ett jäkla liv, detta resulterade i att när jag vaknade i morse och hade lämnat av tösen vid tåget ansåg jag att det vore på sin plats med en liten lur. Men insåg att anledningen till hundarnas uppförande till största del låg i att jag ej hunnit aktivera dem så sagt och gjort in med de stora för en runda ner till guldkuste vid Hovdala det blev en halvmil med diverse uppdrag sen for jag hem och hämtade de små för att köra ner till badet och ge dem en upplevelse som mestadels bestod i att skälla på svanarna. Belöningen blev att idag tog lugnet över och alla är nöjda så visst är det så att om man inte aktiverar de små liven får man betala dubbelt upp.

Fick även glada nyheter gällande Celeus han är troligen snart åter hemma känns bra.

PÅL