Nu kändes det äntligen som saker och ting började rätta till sig. Chiones sår är helt läkt och det märks ingenting på henne. Celeus fick åka hem från sjukhuset idag, så man tänkte att nu är det som det skall igen!

Ända tills man kom ut istallet nu ikväll, för där stod Robin på 3 ben……Vänster bak ville han inte stå på, jättesvullen kota. In och hämta Per som sprang in igen för att ringa veterinären. Kunde efter det samtalet konstatera att inget var brutit (han kunde nämligen stö på benet när han gick, men haltade kraftigt) han reagerade inte när vi tryckte och klämde, veterinären sa om det hade varit brutit hade vi fått oss en känga, så vi får hoppas han har rätt och inte Robin är väldigt rädd om oss och inte vill sparka osssmiley Så vi (Per, jag höll) lindade benet och stängde dörrarna så de inte kan gå ut inatt och hoppas på att han mår bättre imorgon.

Gör inte så mycket att vi fick stänga dörrarna för det verkar till att bli en kall natt och då behöver jag stänga halvdörren så inte vattnet fryser för dem, annars gillar de bäst när de kan gå ut och in i stallet som de behagar! Vilket de alltid får förutom just när det är kallt eller snöstorm ute, stänger båda dörrarna timmarna runt nyårsafton dessutom oavsett väder!!

Nu vill jag ha friska djur ett bra tag framöver, var kan man beställa det???????