Så då har det bytt från vinter till pisshöst det vill säga regn regn och smutsiga tassar i hela huset.

Sitter här och tittar ut genom fönstret på de små när dem leker och busar, Chion har varit här en stund nu och börjar redan få helt nya muskler uppbyggda, ser bättre och bättre ut för var dag. Har anmält henne ihop med två syskon till en inofficell i December så vi får höra vad andra tycker om henne.

Vi letar ju ny familj till henne vilket jag både hoppas och inte hoppas på vill gärna behålla henne men är rädd för att det kan bli bråk när de kommer in i könsmognaden och vet ju tyvär vad detta innebär kan bli rätt fula skador.

Fast just nu med tanke på vädret och all smuts de drar in samt att de fått för sig att huse inte skall sova pånätterna gör att man fundera på att hitta nytt hem åt alla iallafall ett par dagar så man hinner städa och sova ut.

Nu får vi en ny familjemedlem i morgon en liten tvåbent tjej som jag hoppas innerligt på att hon skall hitta sig till rätta och att vi kan finnas där för henne när så behövs. Ibland frågar folk varför jag jobbar med det jag gör och det är en fråga jag inte riktigt förstår från min sida sett förstår jag inte hur man kan låta bli.

Om alla hjälptes åt att göra gott istället för att lägga så enormt mycket energi på motsatsen skulle det nog vara en bättre planet att på bo än den vi har idag, det finns tillochmed de som påstår att människan är civiliserad jämfört med djuren, enligt mig så är vi de enda som jobbar stenhårt på att utrota oss själva.

Jaha detta inlägg blev nästan lika grått som vädret så jag tror det är dax att ta på de stora kläderna och ut med de stora hundarna det brukar hjälpa till och rensa skallen ja det vill säga det och kaffe fast inte samtidigt nog svamlat -Ha det

PÅL