Nu har vi hört från de andra valpköparna och fått reda på att de är nu friska brutna tår har läkt eksem är borta allergichock är dämpad pinnar utopererade från tassar ja det kvarstår att Celeus skall röntgas idag men självklart är han frisk, jodå hästen det vill säga Robin är inte bara på bättringsväg utan dessutom nyverkad.

Så då är det väl frid och fröjd vi fick även sova nästan en hel natt igår innan någon av de fyrbenta hittade ett spöke att skälla ut ja bortsett från när jag nyss gick in på toaletten och upptäckte att vi fått ett så kallat flytande golv det vill säga vatten över hela golvet som tur är det vattentätt (hoppas jag). Borde varit iväg med hundarna nu men fick lägga lite tid på vattnet samt leta anledningar till situationen, jo förstås sen har jag rensat lite avlopp flyttat alla maskiner torkat golv rensat brunn och ja ni vet säkert de flesta har väl en översvämmad toalett emellanåt, nu skall det bara återställas.

Haft överläggning med hundarna som kom fram till vår toalett hade lägst prioritering så nu är de ute i fastan och hämtar koppel så det är väl lika bra att följa med annars vet man aldrig vem eller vilka kor de kommer hem med, Anna har förutom kor hittat en viss nyfikenhet hos får så vi får se.

PÅL