Har ni tänkt på det där med tid, ibland försöker man ju få ihop saker och ting men det är sällan det lyckas. Kan det bero på att vi är optimister eller har vi inte lärt oss klockan.

Sen är det ju alltid andra komponenter som spelar in som i helgen tillexempel då lovade vår dotter oss att mot betalning passa djuren när vi for till Stockholm för att ställa hund. Ca fyrtio mil hemifrån ringer hon och är jättearg och påstår att jag är skyldig henne femhundra för nya skor som en av hundarna ätit upp. Det är i dem här tillfällen jag undrar vad som är rätt eller ej, jag har alltså betalat för att någon skall passa mina hundar ändå blir jag skyldig för att ingen passade hundarna så att de kunde äta upp hennes skor som jag nu skall betala.

Här kan man prata om att både ha och äta kaka fast med den ursäkten att det är pappas fel samt att han skall betala, dessutom när vi kommer hem så är alla djur så pass understimulerade att de nästan sitter i halsen på varandra även detta fenomen blir direkt mitt fel, ja fråga inte hur. Slutsumman blir, gällande mig då alltså att i fortsättningen kan jag i princip göra vad jag vill när jag vill för det är ändå mitt fel oavsett vad som händer. Men eftersom jag inte vill utsätta djuren för detta måste jag på något sätt reducera antalet här hemma så det blir möjligt för mig att forsätta med det jag tycker är kul det vill säga utställningar.

PÅL