Ja, nu är julförberedelserna i full gång. I veckan har det bakats lussekatter och pepparkakor, julklappar inhandlade, julkort skrivna (dock inte skickade än), årets första julbord intaget (kl. 12.15 i torsdags, alltså endast lättöl till) vilket resulterade i att jag fick tillbringa 1,5 timme på toaletten 8 timmar efteråt med att kräka var 5e minut (men var helt kry efter det, och är man bara sjuk 1,5 timme vart 10 år skall man väl inte gnälla!!) kylskåp nystädade så man kan fylla på med mer mat!! osv osv. Helgen har vi som vanligt ägnat mycket åt djuren, tagit hundarna på olika ställen för nya dofter. Ringtränat de små, barnen har lekt med dem i snön, som för övrigt är borta nu, stormockat till hästarna och lagt ny bädd till dem, tränat även dem lite grann. Så nu när det är söndagkväll känner man sig lagom trött och kan med gott samvete sätta sig och slötitta på TV, om där nu är något att se, annars blir det att läsa de artiklarna jag inte hunnit med i nya Hundsport!

Önskar er alla en skön trejde advent kväll!

Birgitta

Skall kanske tillägga att djuren alltid får sin träning och motion, men det är bara på helgerna jag känner mig delaktig…..Per fixar det mitt i veckorna!!