Oj då, det blev ett långt hopp mellan tredje advent och “Knut”.

Här är full rulle hela tiden! Lite hundutställningar, mycket ute och gått, ätit god mat, firat 19-årig bröllopsdag, firat nyår som blev väldigt stillsam lite tv-tittande sen hämta barn (ungdomar)! Försökt markträna hästarna, har varit för halt och hårt i marken att rida.

Chione har hittat ett nytt hem! Flyttat till sin pappas uppfödare Flashing Odds, det känns bra! Hoppas allt kommer att funka där! Verkar att gå bra så här långt!!

Har även jobbat alla mellandagarna utom trettonafton, det har faktiskt varit riktigt skönt att jobba, dels med tanke på att man har hunnit jobba undan, men även för det har varit en himla massa onödigt tjafs på barnen, då uppskattar man ännu mer att man har ett jobb utanför hemmet!! Har alltid trivts med att ha ett jobb att gå till, jag är inte typen som trivs med att gå hemma 24 timmar om dygnet, isåfall skulle jag varit mångmiljonär haft en massa hästar o hundar, ridhus så man kunde rida även vid dåligt väder, bott i en herrgård, ha trevligt folk som både kunde hjälpa till med att städa och sköta djuren så man hann ha iordning överallt.
SAMT HA ETT BIBLIOTEK MED ÖPPEN BRASA SOM BARA JAG HADE TILLTRÄDE TILL (så man fick vara alldeles ensam någon gång och bara ta det lugnt och njuta!)

Ja, leva i drömmarnas värld är rätt skönt emellanåt, ibland blir man lite trött på en del, men det är bara att köra på så blir det förhoppningsvis snart lugn och ro runt en igen!! (det går ingen större nöd på mig)

Birgitta