Ja, nu är det söndag igen, veckorna går så himla fort. Idag är det snö och lite blåsigt vilket gör att det är väldigt ruggit ute.

Igår när Per var ute med hundarna, gick han först förbi ett gäng jägare och när han kom längre upp för vägen i skogen var där 4 stora vildsvin ca 20-30 meter från honom och hundarna, som tur var hade han hundarna kopplade och grisarna sprang från dem när de hörde dem. Jag är inte så förtjust i att vildsvinen kommit så nära oss, så idag lastades hundarna in i bilen och vi tog en tur i Vinslöv runt sjön istället!!

Idag får nog jag göra middag, har sluppit det länge nu! I fredags var Sandras och Rebeccas kompis som är kock och lagade en 3-rätters ihop med Per, det var jättegott, och igår bjöd mina föräldrar på 3-rätters vilket också smakade utmärkt, så idag får jag offra mig och försöka göra något ätbart, lär bara bli huvudrätt idag! Sen tar nog Per över i veckan igen!

Hästarna har väldigt tråkigt nuförtiden, antingen är det väldigt lerigt eller alldeles frusit i marken. Så nu är Robin så uttråkad att han t.o.m äter sin egen skit. Är det någon som varit med om det? Vad kan det bero på? Är det någon näringsbrist? Han får både havre, betfor, mineraler, salt, äpple, morötter och knäckebröd. Han är lagom i hull (förutom att han saknar lite muskler).

Birgitta