Till att börja med: Kul att få lite kommentarer på våra inlägg!! & skönt att höra att det troligtvis inte är någon brist gällande Robins skitätande!! Tror själv också det beror på tristess, längtar till det är normalt i markerna så jag kan börja rida igen, får bli lite markträning så länge så där händer något!!

Hade lite biocheckar som gick ut idag, så igår tog jag de stora flickorna med till Hässleholm och tittade på den vi trodde var bäst. Kan väl konstatera såhär efteråt att vill man bli deprimerad och inte få sig ett gott skratt skall man gå och titta på Modyssons “Mammut”. Visst, detta händer varje dag och är väldigt tragiskt och måste belysas och göra allt för att stoppas.
MEN går jag på bio vill jag antingen få mig många goda skratt eller skall där vara lite aktion och spänning!!!!! Här hände ingenting, sen ingenting sen ingenting och sen ingenting sen var det bara tråkigheter och slutar med att mannen kommer hem och allt är gulliga familjen, men som Rebecca sa: Det är ju bara lögn, han berättar ju inte att han varit otrogen. Själv trodde jag det skulle sluta med att han fick HIV och smittade frun och att det skulle bli skiljsmässa och dottern hamna någon annanstans för då hade ju filmen slutat riktigt tråkigt också……

Ja, som ni förstår är detta ingen film jag rekommenderar, är det någon annan som sett den och har någon annan åsikt??

Birgitta