Ja, då har ännu en helg gått. Känns lite konstigt hinner att vara sociala nu! I fredagskväll spelade vi kort med ungdomarna och i lördagskväll var vi och gratulerade min brors sambo, där vi fick god middag (och Per god whiskey sa han!) Det är ju lite tunnt med hundutställningar nu så där blir lite tid över. Rätt skönt att få det med ibland.

Har givetvis varit ute på långa promenader med hundarna och hästarna fått sitt. De kunde fått lite mer motion, men nu har vi snö igen och mer skall komma imorgon. Blir det bara tillräckligt mycket är det rätt kul att ta sig en tur på en stor åker! Vägarna blir glashala här så där håller vi oss undan, hästarna är skolösa så vi kan inte sätta broddar på, sen är vägarna så smala så det känns säkrare att hålla sig därifrån.

Igårkväll såg vi Seven Pounds med Will Smith, tyckte den var rätt OK. Men man är ju van vid att det är aktion när han är med, det var det inte här. Tog en stund innan man fattade riktigt vad som hände, den var egentligen rätt sorgsen, men som sagt sevärd tyckte jag den var ändå! Om inget annat var där en snygg GD med i filmen!! haha. Han skulle jag kunna tänka mig till AnnaBel!! Men det är lite långt till USA, och lite mer än bara vara snygg är ju ett krav (ivarje fall från mig och Per, Anna hade nog inte brytt sig om resten!!)

Nu är det stallet som hägrar sen skall jag faktiskt ta och springa ett par kilometer. Per köpte ett löpband i fredags så det får ju utnyttjas. Vi har ju så långt ut i härliga skogen………..hm. Men vi har inga vildsvin i träningsrummet + att där är lampor!!

God kväll

Birgitta