Är det affärsmännens dag, eller är det en dag då de ensamma känner sig ännu mer ensamma eller är det helt enkelt en väldigt trevlig dag?!! Ja, det är bara att välja själv! Ett bra exempel är paret som kom hit igår för att diskutera GD!!!!

Frun kidnappade mannen och hade en lista som de prickade av efterhand de gjort dem! Punkt nummer två var att hälsa på oss för att diskutera Grand Danois. Det visade sig att de hade varit i Tyskland och träffat en stor GD och blivit väldigt förtjusta i rasen (ja vem är inte detsmiley) de hade diskuterat att skaffa en om drygt ett år, så frun leta upp oss och bestämde tid med oss, utan mannens vetskap. Så de kom vid lunch och stannade några timmar och bara prata GD, hur de är, sjukdomar, vad de kostar att ha i snitt, vad de kräver osv. Jag tycker det är så härligt med folk som tänker efter före, och tar reda på fakta innan de skaffar sig en hund (ja eller vilken annan levande varelse som helst). Vi tar oss gärna tid och pratar GD!! Det kan vi hålla på med hur länge som helst!!

Ett annat bra exempel, ivarje fall lite roligt! är vår dotter som blev bjuden på middag av sin pojkvän (eller vad de nu kallar sig) till Hardrock Café i Göteborg! De och ett annat par körde upp på eftermiddagen, åt middag och körde hem igen. Påminner om när Per och jag träffades, vi kunde köra till Halmstad för att äta pizza, eller skulle köra en runda och hamnde på Grönalund i Göteborg………Ja, det är när man är ung man kan göra sådana saker!!! Nu gäller det att planera de gånger man kommer hemifrån!!!

Själva nöjde vi oss med att äta en god middag! Rebecca jobbade både lördag och söndag så hon ställde upp och var chaufför för kompisar i går kväll (eller i morse eller hur man nu ser på saken…..)

Hoppas ni också hade en bra dag!

Birgitta