Kan ju börja med att säga att vi var och tittade på bian “Bolt” i fredags, ja den är tecknad/animerad, men vill man se en rolig film och få sig många goda skratt då skall man se den!!!

Har nästan precis kommit hem från Valputställningen i Hässleholm. Vilken dag! BIR och BIM från Komodia!!! Cassandra blev BIR och Celeus BIM, även om det är en inofficiell utställning och förmodligen är inte domaren auktoriserad på GD, men ändå, man blir väldigt glad & stolt!! Man får lite “blodad tand” när det går bra. Ser fram emot samma resultat på en officiell utställningsmiley

Ser även fram emot imorgonbitti då våra döttrar skall vara hemma igen. De skall se på Kate Perry ikväll och sen köra hem från Stockholm därefter. De är 4 st som kan turas om att köra, men som hönsmamman man är, är jag glad när jag ser de är hemma. Snön är ivarjefall på väg bort härnere. Kom ytterligare 10 cm inatt, men har töat bort väldigt mycket under dagen. Så nu är det tyvärr en lerig gård man snart har utanför ytterdörren.

Birgitta