Ja, man kan ju såga olika saker här i livet!

Denna helg har vi valt att såga ner 6 st träd. En stor ek som var ca 25 m hög och stod mellan våra hus. Per har tyckt det knakar oroväckande i den när det blåser, så nu åkte den ner, där är mycket kvar av stammen så vi får väl se om det kan komma några nya grenar så småningom. Sen tog vi ett par döda träd som var lika höga ut med vägen och några som var friska men som vi tyckte kunde vara skönt att bli av med. Så nu har vi ett antal veckor framöver med att röja upp, klyva och mala. Som de säger, få ved värmer minst 3 gånger!! Fast denna helgen har jag mest frusit, vantarna blev blöta och man blev riktigt blåst idag, ser fram emot att bli klar för dagen och sätta mig framför brasan och värma mig med ved vi jobbade med förra året! Skall börja med att rengöra hästarna för de är leriga från topp till tå.

Hundarna tog vi på den långa rundan imorse, det var riktigt vårlikt när vi började gå, men det tog inte lång tid förrän det började snöa, vi var genomblöta allihop innan vi var hemma. Snön övergick dock till regn lagom tills vi skulle såga träd!

Förresten har ni sågat något i helgen? Melodifestivalen kanske….???
Vi var nöjda med de som gick vidare!!

Ha en skön kväll!

Birgitta