Som jag tidigare nämnt är fredagar flyttens dag, idag är det dags igen!
Rebecca är trött på att bo hemma så nu har hon hittat ett eget krypin i stan. Var inom och kollade när jag körde hem från jobbet, blir säkert jättemysigt. Just nu var där lådor och möbler som inte var ihopsatta överallt. Katten tyckte det var toppen att springa och gömma sig överallt och krypa ner i tomma kartonger!! Lycka till Rebecca!! 4e vån utan hiss och balkong och får inte röka inomhus, toppen tycker jag!! haha, kanske en dotter kan sluta röka!!

Igårkväll fick vi 4-5 cm snö, rätt onödigt med tanke på att nu är nästan allt borta igen. Nu vill jag ha vår, ser fram emot helgen som de sagt skall ge 5-7° +!!!

Per har passat Bello idag, har inte hunnit och fråga hur det gick, för han körde Rosa till disco när jag kom hem, och nu skall jag ut & gödsla o rykta hästar, ja lite mat får de väl också ha!! Sen blir det matlagning för oss, hörde något om wook på lövbiff, blir säkert gott!

Dagen är ju inte över, så jag vågar inte ropa Hej! Men vad anser du om fredagen den 13e? Är det en turdag eller otursdag? Jag skriver imorgon när jag vet hur dagen slutat, vad jag tycker!!

Ha en trevlig helg!!

Birgitta